Marketing & e-commerce coordinator

Vi växer

Vår marknadsavdelning växer och vi söker nu dig som vill vara en del av vårt team. Rollen Marketing & e-commerce coordinator är för dig som i första hand vill driva och koordinera utvecklingen av bolagets satsning på e-handel samt andra digitala kanaler. Du arbetar kontinuerligt med utveckling, underhåll, aktiviteter och kampanjer, enligt den strategi och vision som ligger till grund för bolaget. Med kunden och köpupplevelsen i fokus, (både B2B och B2C), är det av yttersta vikt att du har full koll så detta optimeras. Tjänsten är bred och det finns goda möjligheter till att påverka tjänstens utformning.

Erfarenhet och meriter

Du som söker bör ha en eftergymnasial utbildning inom e-handel och/eller digital marknadsföring samt något eller några år dokumenterat arbete från tidigare anställning. Du trivs med högt tempo, operativt arbete och är van att skapa och exponera olika typer av marknadsmaterial. Rollen kräver att du duktig på att uttrycka dig i tal och skrift samt har god kunskap inom Adobe Creative Suit. Grundläggande kunskap inom SEO, SEM samt erfarenhet av att skapa innehållsrik och säljande content (hemsida, social media, nyhetsbrev), ser vi som en självklarhet för att lyckas i denna roll.

Är du rätt person?

Vi söker en social person, som både är kreativ och har tekniskt kunnande. Du van vid högt tempo, snabba förändringar och kunna hålla många bollar luften. Vi kommer lägga stor vikt på både kunskap och personlighet och vi ser gärna att du som person är nyfiken på att lära samt ta ansvar för din roll hos oss.

Skicka din ansökan senast 30 september
erik.heydecke@theofils.se