VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA HEMSIDA

Nya hemsidan är äntligen igång men vi tampas med några utmaningar nu under uppstartstiden. Det vi har upptäckt och som ni kan drabbas av är följande:

  • Lösenordet behöver återställas flera gånger
  • Vissa artiklar går inte att välja i katalogen
  • Sidan kan upplevas som långsam i vissa lägen

Alla punkter ovan jobbas på just nu, och vi ber er ha överseende med detta under en kort tid.

Hör av er om ni har problem. Alla synpunkter är viktiga. Mejla marknad@theofils.se eller ring 010-178 13 00.

Välkommen till Theofils nya hemsida

FÖRSTA GÅNGEN NI LOGGAR IN

Första gången ni loggar in måste ni beställa ett nytt lösenord. Detta gäller er som redan har en befintligt konto hos oss. Klicka på symbolen för ”mina sidor”, som du hittar uppe till höger i menyn, mellan ”sök” och ”varukorg”. När ni sedan fyller i
era uppgifter kommer ni behöva klicka på ”glömt lösenord” för att uppdatera detta. Efter ni gjort det kan ni logga in och använda vår kundportal fullt ut. Allt är mycket enkelt. Följ bara stegen i bilden.

Instruktion hur du beställer ett nytt lösenord

Vad är nytt?

Under det senaste året har vi börjat resan med att bygga vårt varumärke och ge det den rättvisa bild av vad Theofils står för, både vad gäller sortiment som företag. Processen är både lång och omfattande, men nu kan vi stolt  presenterar ett av våra delmål, vår nya hemsida, som vi hoppas ni kommer uppleva attraktiv och mer användarvänlig.

Vi har satsat på en stilren men enkel design som vi hoppas ska tilltala er. Den stora nyheten är vår inspirationsdel, något vi känt har saknats på den gamla sidan. Produktkatalogen finns självfallet med men ligger numera inbakad i top-menyn. Väl inne på produkterna kommer du känna igen dig men det nya användarvänliga designen gör så du snabbare ser dina priser och passande tillbehör till produkterna.

En annan förbättring vi gjort är funktionerna på ”Mina sidor” där du numera själv kan se och uppdatera dina adresser och kontaktuppgifter.

Har du några som helst frågor kring den nya sidan så mejla oss gärna marknad@theofils.se eller ring 010-178 13 00.

Produktvy nya theofils.se
Ny kund hos Theofils

Har du inget företagskonto så kan du enkelt skapa ett nytt genom att registrera dig nedan.

Ansök om företagskonto

Du som privatkund behöver aldrig och kan inte skapa ett konto. För dig gäller det bara att lägga till önskade artiklar i kassan och gå till vår enkla checkout där du betalar med faktura eller kort.

Börja handla