Lådsystem och skenor från BLUM

En låda kan se ut på en mängd olika sätt. Oavsett val av design ska den alltid ha en bekväm öppning och stängning. Lådor från BLUM garanterar både snygg design och en mjuk gång. Lådsidorna finns i olika stilar, färger, höjder och för olika låddjup.

För en komplett låda behövs sedan skenor, bakstycken, lådbottnar, lådmattor och frontstycken. Därefter går det komplettera ytterligare med inredning till lådorna. Allt hittar du hos oss på Theofils!

Låda LEGRABOX

LEGRABOX – VALET FÖR DEN STILMEDVETNA

Legrabox är ett av Blums populära system för kökslådor. Här finns kompletta system med dämpare, beslag och lådsidor. TIP-ON och Blumotion för öppning genom ett enkelt tryck och dämpad stängning finns tillgängligt. Boxsystemet Legrabox har med sin eleganta design oändliga monteringsmöjligheter och det är enkelt att skapa en kökslåda med snygg inredning i tillhörande systemet AMBIA-LINE.

Legrabox för höga lådor

Blums innovativa beslagslösningar gör öppning och stängning av möbler till en speciell upplevelse och förhöjer funktionen i hemmet, framförallt i köket. Inom sortimentet finns gångjärn, klaffsystem, utdragssystem som skapar en exklusiv känsla till lådor och skåp.

Oavsett vad som ska monteras kan det ibland behövas en hjälp på vägen. BLUM erbjuder en smart produktkonfigurator som snabbt och enkelt hjälper dig planera dina projekt.

Klassisk Tandemboxlåda

Klassisk Tandemboxlåda

Tandembox lådsidor från Blum finns med funktionerna TIP-ON, BLUMOTION och SERVO-DRIVE. Lådsidorna står för ett strikt och fyrkantigt formspråk och passar utmärkt för dig som söker ett stilrent kök till exempel.

Beställ Tandembox här
Tandembox Intivo

Lådsida Tandembox Intivo

Med lådsidor i serien intivo kan du skapa dina personliga designönskemål. Antingen kombinerar sidan med BOXCAP som finns tillgänglig i flera olika färger och material. Eller så bygger du individuella förhöjningssidor i kombination med fixeringsbeslaget BOXCOVER.

Beställ Intivo här
Skenor till Legrabox

Legrabox stomskena

Legrabox skena ger en otroligt mjuk gång och finns med många olika funktioner. Standardskenan är med mjukstängning BLUMOTION. För handtagslösa luckor finns TIP-ON eller den mest innovativa skenan som både har BLUMOTION och TIP-ON.

Beställ här
Movento skena för trälådor

Movento skena för trälådor

Movento är Blums skensystem för trälådor med dynamisk bärförmåga på 40 och 60 kg. Systemet garanterar stabil öppning och stängning av dina lådor utan att lådan sänks ned för mycket.

Beställ här